Hoe werkt het?

 

Stel u gaat een dagje of weekendje weg en wil graag de omgeving een keer anders verkennen dan met de auto, dan is de scooter of ebike de geweldige optie. Ook wanneer uw auto een keer naar de garage moet voor onderhoud kunt u bij ons een e-bike of scooter huren als vervangend vervoer. Dit alles kan via de website in een paar stappen.

STAP 1: Op de homepage (Beginpagina) van deze site klikt u op "HUUR NU

STAP 2: Vervolgens tikt u uw postcode in en daaronder het aantal kilometers zodat u kan zien waar de dichtstbijzijnde dealer is.

STAP 3: Dan komen een aantal dealers naar voren op de kaart en u selecteert de betreffende dealer die voor u in de buurt is.

STAP 4: Dan selecteert u welke scooter  / ebike u wilt huren, E-BIKE / RETRO SCOOTER / TOUR SCOOTER, en klikt u op " EBIKE/SCOOTER HUREN". De afbeeldingen die op de site staan, kunnen afwijken van wat de tweewielerverhuurbedrijven in de verhuur hebben, maar het is altijd een model wat in dezelfde categorie valt.

STAP 5: Vervolgens de accessoires aanvinken en u klikt op "EXTRA TOEVOEGEN"

STAP 6: Dan vult u uw gegevens in en geeft aan of u de borgsom contant betaalt of gelijk via dit systeem. U krijgt nu een overzicht te zien van wat er gehuurd is en u klikt vervolgens op "AFREKENEN"

Dit gaat middels het vertrouwde betalingssysteem IDEAL. Zodra de betaling is voldaan, krijgt u een email met de betreffende informatie van wat er gehuurd is.

Nog een belangrijke mededeling: U dient wel in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en deze dient u ook mee te nemen wanneer u de huurscooter of ebike ophaalt bij het verhuurbedrijf. Daarnaast moet u ouder zijn dan 21 jaar bij het huren van een scooter. Voor de kleine kinderen hebben we kinderzitjes te huur, dus die kunnen veilig achterop zodat u lekker samen kan cruisen!

Voorkom Teleurstellingen en Reserveer op Tijd!